Меган Маркъл получава важно поръчение от кралицата

Меган Маркъл е много важна за британското кралско семейство, коментира специалист, близък до Елизабет Втора. Кралската институция се крепи до голяма степен на любовта на поданиците към личността на монарха.

Британците обичат своята кралица. Когато обаче тя слезе от престола, е важно тази любов да бъде запазена. За съжаление Чарлз не е толкова симпатичен на хората от Острова. Повечето от тях не са му простили още изневярата към Даяна, любимката на народа.

Затова, според много близки до кралицата източници, тя се е заела със задачата да намери обект на народната любов.

Най-вероятно Меган Маркъл ще бъде натоварена с тежката задача да укрепи имиджа на кралското семейство и да привлече любовта на хората. За целта обаче тя и принц Хари трябва да преосмислят отношението си към медиите. Ще се наложи да бъдат малко по-приветливи и отворени. Началото бе поставено със създаването на техен личен инстаграм акаунт.

Елизабет Втора е поканила Меган да отпразнуват заедно в тесен кръг рождения ден на херцогинята на Съсекс, който е на 4 август. Предполага се, че тогава кралицата ще поговори с Маркъл за важната мисия, която й предстои.

Пак според запознати, след визитата в Африка Меган и Хари ще съобщят, че очакват втори наследник. Това ще увеличи интереса към кралската институция, ще увеличи продажбите на сувенири и съответно – приходите.

След раждането на Арчи Меган промени и стила си на обличане. Всичко е добре обмислено, за да вкара актрисата в рамките на добрия тон и добрите маниери.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *