Новинки

Меган Маркъл свали 7 кг, заради стрес, че няма достатъчно пари

Меган Маркъл е отслабнала драстично, заради проблемите в отношенията й с принц Хари и финансовите трудности, пише списание Life & Style, позовавайки се на анонимен източник.

„Когато Меган е стресирана, тя почти не яде. Приятели казват, че е свалила поне 7 килограма. Тя няма апетит, когато е нервна“, казва вътрешният човек.

След като Меган и Хари загубиха многомилионната си сделка със Spotify, каза източникът, те търсят нови начини да „се утвърдят като успешни хора“.

„Тя е под постоянен стрес, заради желанието да направи име в Холивуд, опитва се да се възстанови от стреса, има постоянни проблеми с парите, а Хари пътува много и я оставя сама вкъщи – всичко това й се отразява… Меган е под постоянен стрес и приятелите се страхуват, че може да се разболее“, продължава източникът.

Източникът допълва, че на Меган и принц Хари им е трудно да поддържат начина на живот, с който са свикнали.

„Да бъдеш задлъжнял милионер е изключително стресиращо. Понякога Меган не може да спи през нощта, заради това“, твърди близък до двойката.

По-рано чуждестранни медии съобщиха, че Маркъл се готви да възобнови акаунта си в Инстаграм под ново име, а маркетинг експерти изчисляват, че една рекламна публикация в нейния акаунт може да струва над милион долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *