Новинки

Меган Маркъл: Това е една истинска история за любовта

Меган Маркъл издаде книга – „Пейката“, а на 20 юни в ефира на US Radio бе пуснато първото интервю с нея след скандалния разговорс Опра.

Темата на разговора бе именно книгата – „Пейката (The Bench).

Херцогинята призна, че най-големият ѝ  фен е точно Арчи, двегодишният ѝ син.

Интервюто, дадено за предаването NPR Weekend, е било записано преди раждането на Лилибет Даяна.

„Гледах  мъжа си и сина си от прозореца на дома ни, как Хари внимателно и грижовно го държи в ръце и го полюшва… Това не може да бъде сравнено с нещо като преживяване“.

Меган сподели, че е подарила на Хари пейка с табелка за деня на бащата и е била вдхновена да напише стихотворение, когато наблюдавала баща и син…
„Пейката“ е в списъка с бестселъри на New York Times – на детски книжки с картинки. Във Великобритания обаче книжката е приета доста резервирано. От излизането ѝ от печат на 8 юни досега са продадени само 3212 екземпляра.
Инстаграм
„Знаех, че Арчи ще хареса книгата. Страхотно е. Той има невероятен апетит за книги. И постоянно ни моли да я четем отново и отново. А аз с гордост мога да кажа: Мама написа тази книга за теб. Уникално чувство!“, казва Маркъл пред Саманта Балабан.
„Всеки наблюдателен читател ще открие в книжката тайните послания, които сме скрили вътре. Рисунка на любимото ми цвуту и любимото цвете на принцеса Даяна също – незабравките. В тази книга има много специални детайли, и разбира се, много любов“.
На една от илюстрациите семейството е в градината в колифорнийския си дом. Хари и Арчи хранят патета в компанията на двете им кучета.

„Това е истинска история за любовта. И идеята е, че всеки има нужда от близък човек в детството си, от хора, които да го подкрепят и в добро, и в лошо“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *