Лица

Мелания срещу Джил – коя от тях ще бъде новата Първа дама на САЩ

Утре – 3 ноември, в САЩ ще се състоят изборите за президент. Изключително важно събитие, което рефлектира не само върху живота в Щатите, но и върху цялата световна политика и икономика. Защото, както всички знаем, САЩ са един от основните играчи на световната сцена.

Доналд Тръмп ще застане срещу Джо Байдън. А до тях ще бъдат техните половинки – Мелания и Джил.

Какъв ще бъде изборът на американците? Дали те се умориха от красивите и съвършени токчета Christian Louboutin, от на пръв поглед шутовското поведение на Доналд и от постоянните му прокации? Каква е алтернативата?

Да, Доналд Тръмп изглежда малко луд, но всъщност е доста успешен бизнесмен, който, според мнозина, успява много добре да защити американските интереси, правейки се на луд.

Съпругата му Мелания е красива и безкрайно стилна Първа дама. Мнозина я упрекват, че е твърде неемоционална и бездействаща. Но реално погледнато тя стои доста стабилно до Тръмп. Самият той неведнъж казва, че е осъзнал, че Мелания е жената за него, защото е видял, че всичко в живота му върви нагоре, когато е с нея. И въпреки опитите да го обвинят в забежки, Доналд според мен уважава семейството си и държи на онези ценности, които са важни за средностатистическия американец.

Преди няколко дни мълчаливата иначе Мелания коментира, че „Доналд е боец“ и заслужава да остане още четири години в Белия дом.

„Трябва да оставим Доналд да довърши това, което е започнал, за да процъфтява страната ни“, каза в заключение Мелания.

От другата страна на избирателната урна са Джо и Джил Байдън.

Наричат Байдън „благодетелят на бедните“.

Koгaтo oфициaлнo oбяви yчacтиeтo cи в пpeзидeнтcĸaтa нaдпpeвapa пpeз 2020 г., Джo Бaйдън зaяви, чe ce зacтъпвa зa двe нeщa – paбoтницитe, „изгpaдили тaзи дъpжaвa“, и цeннocтитe, ĸoитo мoгaт дa пpeoдoлeят нeйнитe paздeлeния.

Ако Джо Байдън спечели изборите в САЩ във вторник, шампанското ще гръмне в много европейски столици. В Лондон обаче ще е време да се захванат за работа, пише онлайн изданието Politico в свой анализ.

Джил също като Мелания е била манекенка. Но след това става учител. И в момента работи като такава. Привържениците ѝ коментират, че тя е много по-истинска от „восъчната“ Мелания. Джил не се притеснява да се засмее, както и да се разплаче, въпреки че това ще размаже спиралата ѝ.

Джил се омъжва твърде рано, а с първия си съпруг имат бар. За съжаление бракът им просъществува 4 години. И тя се оказва на улицата – без средства, сама. тогава тръгва по срещи. И се запознава с Джо. Запознава ги всъщност неговият брат. По това време Джо вече е бил доста напред в кариерата. Вдовец, с двама сина. След срещата Джил се обажда на майка си и споделя, че е срещнала истински джентълмен. А Джо вече знае, че тя е жената за него.

Налага му се да ѝ цели 4 пъти. Тя била притеснена, че трябва да бъде майка на двете му пораснали момчета, а не се чувствала напълно готова…

Догодина Джил Байдън ще стане на 70 г. и спокойно може да се пенсионира. Но тя не смята да си остава у дома, защото приема своята учителска професия за делото на живота си. Дори споделя в интервю, че дори съпругът ѝ да влезе в Белия дом, тя ще продължи да преподава, защото иска хората да ценят труда на учителите.

Казват, че г-жа Байдън не е на „ти“ с модата, но това не е важно. С един стилист под ръка тя би могла спокойно да разреши проблема с твърде ярките тоалети. А и времената са такива, че не е толкова важно дали носиш „Диор“, а какво правиш за хората, които разчитат на теб…

Дали наистина е така? Утре ще разберем. 

 

Снимки: Инстаграм

One thought on “Мелания срещу Джил – коя от тях ще бъде новата Първа дама на САЩ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *