Добра форма

Менюто на Мадона, което поддържа духа и тялото

Мадона винаги изглежда перфектно, въпреки възрастта. Как го постига? Тайната разкри личният майстор-готвач на звездата – Маюми Нишимура.

Менюто на певицата включва основно пълнозърнести храни – предимството е за кашите, зеленчуци, морски водорасли, соеви кълнове, както и продукти, подпомагащи развитието на стомашната флора, а в следствие на това и водещи до ускорен метаболизъм.

Мадж се придържа към строга вегетарианска диета, което й помага да поддържа тялото и духа в отлична форма. Певицата се е отказала напълно от млечните продукти, месото и кафето.

Ето какво казва за начина си на хранене звездата: „Струва си да се откажете от месото, захарта и кафето. Само след 10 дни ще усетите, че се чувствате много по-добре. Самата аз вече години се храня така и нито за миг не ми се е приисквало да се върна към старите навици. Мислите ми станаха по-ясни, сутрин се събуждам свежа и отпочинала, просто не ми се излежава…»

Повечето от ястията, които Мадона консумира, минават през минимална термична обработка.

Тя ги предпочита максимално сурови и пресни. Сред любимите й лакомства са мисо супата; водорасли с моркови, лук и соев сос; овесена каша.

Може и да не ви звучи супер апетитно, но пък това меню ви гарантира перфектно здраве на стомашно-чревния тракт, без натрупването на шлаки и токсини, които забавят метаболизма и водят до различни заболявания – от затлъстяване до… аутизъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *