Мерием Узерли показа сладка снимка с дъщеря си Лара

Мерием Узерли, която познаваме от ролята ѝна Хюрем Султан в турския сериал „Великолепният век“, от години живее в Германия. В Берлин актрисата е с дъщеря си – шестгодишната Лара.

Мерием напусна сериала в пика на своята популярност, защото преживя тотален нервен срив в личния си живот. Звездата коментира преди време, че участието ѝ в мащабния проект е навредило на отношенията ѝ с бащата на Лара – турският бизнесмен Джан Атеш, който бе със 17 години по-възрастен от нея. Всъщност Узерли забременя от него, но той поискал да махне детето, защото вече имал две от предишен брак.

Мерием изпаднала в депресия, но не желаела да направи аборт. затова заминала за Германия, където ражда детето си. Сега двете живеят в Берлин и са щастливи. А узерли има нови филмови проекти.

Тя не обича много-много да показва личния си живот и дъщеря си, но сега, покрай карантината, явно двете скучаят и актрисата е решила да зарадва последователите си със свежи кадри. От тях се вижда, че малката принцеса на мама много прилича на нея…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.