ЗвездиНовинки

Мерием Узерли показа сладка снимка с дъщеря си Лара

Мерием Узерли, която познаваме от ролята ѝна Хюрем Султан в турския сериал „Великолепният век“, от години живее в Германия. В Берлин актрисата е с дъщеря си – шестгодишната Лара.

Мерием напусна сериала в пика на своята популярност, защото преживя тотален нервен срив в личния си живот. Звездата коментира преди време, че участието ѝ в мащабния проект е навредило на отношенията ѝ с бащата на Лара – турският бизнесмен Джан Атеш, който бе със 17 години по-възрастен от нея. Всъщност Узерли забременя от него, но той поискал да махне детето, защото вече имал две от предишен брак.

Мерием изпаднала в депресия, но не желаела да направи аборт. затова заминала за Германия, където ражда детето си. Сега двете живеят в Берлин и са щастливи. А узерли има нови филмови проекти.

Тя не обича много-много да показва личния си живот и дъщеря си, но сега, покрай карантината, явно двете скучаят и актрисата е решила да зарадва последователите си със свежи кадри. От тях се вижда, че малката принцеса на мама много прилича на нея…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *