Добра формаНовинки

Мерилин Монро и нейният уникален режим за добра форма

Мерилин Монро остави наистина трайна следа в света, който озаряваше 36 години. Често пишат, че извън светлините на прожекторите Мерилин е била нещастна, депресирана и неразбрана.

Тя беше красива, сексапилна, невероятно женствена.

В интервю, дадено за Pagenet, монро разкрива какво закусва и как поддържа форма. Интервюто бе „съживено“ от модната библия Vogue.

 

Пред журналиста от изданието Мерилин признава, че си приготвя закуската преди да вземе душ рано сутрин.

„Сутрин разбивам две сурови яйца в малко мляко, с вилица, и ги изпивам, докато се обличам“, каза Мерилин.

Що се отнася до вечерята на актрисата, тя е била малко по-богата.

„Всяка вечер ходя на пазар, който се намира близо до хотела, и си купувам пържоли, агнешки котлети или дробчета, които пека на електрическа фурна в стаята си. Обикновено ям четири-пет пресни моркова. Никога не ми омръзват пресните моркови“.

Най-сексапилната блондинка не е била почитател на сериозните физически упражнения. Имала е своя собствена програма.

„Никога не съм се претоварвала с упражнения. Сутрин правя 10-минутни тренировки с леки тежести. Разработих собствени упражнения за мускулите, които искам да поддържам във форма.“

„Това е проста рутина за тонизиране на гърдите, която се състои от вдигане на тежести от позиция с протегнати ръце до точка точно над главата ми. Правете това 15 пъти, бавно. След това, с ръце, свити под ъгъл от 45 градуса, въртя тежестите в кръг, докато се уморя. Не мога да понасям упражнения, които ме нараняват по някакъв начин.“, казва Мерилин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *