Михаела Филева ни кани на кино

Михаела Филева даде гласа си на 8-годишната Джун. Тя е главният герой в най-новата и очаквана анимация през тази пролет – „Парка на чудесата“.

Водена от несломимия си детски дух и вярата в невъзможното, Джун се изправя срещу най-голямото предизвикателство в живота си.

Въпреки трудностите, тя трябва да запази позитивните си мисли и енергия. За да докаже както на себе си, така и на останалите, че е нужно единствено да не се отказваш.

Именно тази вдъхновяваща смелост и нестихващо упорство ще ни предаде мелодичният глас на Михаела Филева.

„За мен е истинско удоволствие да дам гласа си именно на такава героиня като Джун. Предизвикателството бе наистина голямо, защото тя е малко дете, но нейната история и необикновена сила са толкова вдъхновяващи, че нещата се случиха с лекота и много ентусиазъм,“

споделя Михаела за участието си в „Парка на чудесата“.

Дали чудото ще се върне и нашите герои отново ще бъдат щастливи обитатели на парка, или ще потънат завинаги в забрава? Дали Джун ще се справи с най-важната мисия в живота си и ще докаже, че желанията се случват, когато повярваш и се бориш за тях?

Нямаме търпение да станем част от тази магическа история заедно с Джун, невероятните животни в парка и любимата ни Михаела Филева.

Съживяваме „Парка на чудесата“ на 19 април само в кината на 2D, 3D и 4DX.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.