Михаела Филева със самостоятелен концерт в зала 1 на НДК

Михаела Филева ще зарадва феновете си с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК. Той ще се случи на 18 април 2019 година.

Звездата на Михаела Филева изгрява през 2012 г., когато тя подписва договор с „Монте Мюзик“ след участието й в риалити формата X Factor. През 2013 г. Графа написа за нея “Опасно близки”, която я изтреля по върховете на класациите.

Първият албум на харизматичната млада певица – „Инкогнито“ излиза през 2015 г. А през май тази година беше издаден вторият – „Нова страница“. Песните „И аз съм тук“, „Приливи и отливи“, „Когато ти трябвам”, „Без етикети”, „Цяла нощ”, „Танцувам само за теб“са само част от  хитовете, които изгарждат образа й на музикант през годините.

На сцената на зала 1 на НДК изпълнителката ще излезе с едни от най-добрите български музиканти. Очаквано и задължително в шоуто ще има танцьори и специално създадена хореография, в които Михаела ще вземе активно участие.

“Приятели, билетите за първия ми самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, вече са в продажба… Трудно ми е да опиша с думи колко се вълнувам.”, каза Михаела при старта на продажбата на билетите.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.