ЗвездиНовинки

Мик Джагър на 80: Позволено му е да кръшка!

Днес Мик Джагър навърши точно 80 години. Но е все така неуморен. И може би все толкова секси, е не колкото бе в разцвета на кариерата си, но секси. Дребен, но жив, невероятно артистичен, изразителен, палав…

Майкъл Филип Джагър е роден на 26 юли 1943 г. в Дартфорд, в семейство от средната класа. Син на фризьор и учителка по физическо възпитание. През 1961 г. постъпва в престижното Лондонско училище по икономика, но скоро след това зарязва финансите и предпочита ритъм енд блуса на Чък Бери.

Като дете Мик претърпява инцидент, докато играе баскетбол – прехапва езика си и глътва връхчето му.

След тази случка говорът му се променя, акцентът също и в гласа му се появява специфичната дрезгавина, която го прави толкова неотразим.

Джагър се среща със своя бъдещ колега от The Rolling Stones – Кийт Ричардс, още докато двамата са на 5 в началното училище. Седем години по-късно Мик просто попада на Кийт на една гара и скоро след това основават групата Little Boy Blue & the Blue Boys.

Тя стои в основата на The Rolling Stones, когато към тях се присъединява съквартирантът на Кийт Ричардс – Брайън Джоунс, а после Иън Стюарт и Чарли Уотс.

Мик е имал е много красиви жени в живота си – Мариан Фейтфул, Марша Хънт, Бианка Джагър, Мелани Хемрик. Най-дълго продължилата му връзка е с американския модел и актриса Джери Хол.

Джагър има осем деца – четири дъщери – Карис, Джейд, Елизабет и Джорджия, и четири сина – Джеймс, Габриел, Лукас и Деверо.

В момента рок динозавърът живее с бившата балерина Мелани Хемрик, която е с 44 години по-млада от него.

През 2019 г. Мелани се „пенсионира“ и се посвети на сина си и семейството, пише  Hollywoodlife.

Тя често споделя в своя Инстаграм профил снмки с Мик и сина им Деверо, на галено – Деви, на които изглеждат като идеалното семейство.

Техни приятели обаче разкриха преди време, че Мик и балерината имат отворена връзка. Т.е. на Мик му е позволено да се вижда и с други дами…

Явно музикантът все още притежава онази невероятна енергия, с която е известен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *