Мис Вселена 2018 обича да пътешества

Мис Вселена 2018 е Мис Филипини Катриона Грей. Конкурсът, който се проведе в Банкок, Тайланд, постави на изпитание близо сто жени от цял ​​свят, които се състезаваха за мечтаната корона. Какво знаем за победителката?

Всъщност тя е наполовина шотландка, наполовина филипинка. Баща й е шотландец. По време на конкурса Грей сподели, че е много близка с родителите си, особено с баща си. Родена е в Австралия. На 18 се мести във Филипините. Купила си е билета за полета с пари, които е спечелила като модел.

Завършила е колеж в САЩ. Музикалното училище в Бъркли, в Бостън, Масачузетс. И според дипломата е певица и музекален педагог. Когато водещият на конкурса я попита каква песен би написала, тя отговори: „Бих я нарекла Raise Your Flag, защото тук, пред вас, стои не една филипинка, а 104 милиона филипинци!“ По отношение на музиката Кетрин казва, че тя е всичко за нея. „Майка ми ми е разказвала, че съм танцувала дори в корема й“…

Тя има собствен почерк, когато става въпрос за дефилиране. И съветва да не подценяваме силата на впечатлението, което човек прави, когато се движи и завърта.

Мис Вселена 2018 иска да се бори с бедността във Филипините. Има дори собствен проект, посветен на проблема. Нарекла го е Paraiso. Събира пари за построяването на детска градина.

Тя е запален пътешественик. Обича да пътува по света и описва преживяванията си в блог. Обикновено пътешества с приятеля си – актьорът от немско-филипински произход Клинт Бондад.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.