Дестинации & Дегустации

Мисията възможна: СПА бягство ни спасява от карантината и мръсния въздух

През последните дни в няколко големи града на страната са отчетени високи стойности на замърсяване на въздуха. Освен това голяма част от нас са принудени да си стоят у дома, защото децата са на училище онлайн, а градините и яслите не работят. 

А Коледа наближава. Има сняг, мирише на канелени и джинджифилови бисквитки… И ви се плува, и ви се прави нещо различно?

Е, отговорът е само един – СПА глезотия на една ръка разстояние.

С две ръце мога да ви препоръчам хотел Роял Спа Велинград. Отлична база, уникален СПА комплекс, отлично обслужване. Не е имало случай, в който да съм останала разочарована. А да ви призная, Велинград е прекрасно място за разходки. И за релакс.

Сега е моментът да си подарите малко време само за себе си. И за най-близките си. А  защо не и една романтична почивка?

Не се притеснявайта, от хотела гарантират перфектни мерки – използват се най-висок клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UV лампи, а помещенията ежедневно се озонират.

Минералната вода има доказан здраословен ефект. СПА удоволствието ви е гарантирано. В менюто се използват пресни продукти от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона и нуждите на тялото за зимата.

Ще се озовете в сърцето на Родопите. А около вас ще има поне няколко екопътеки, които си струва да опознаете.

Хотелът предлага отлична интернет връзка за всички, които искат да поработят. Спокойно можете да изнесете офиса от мръсния град тук. И да съчетаете работа с удоволствие.

В момента клиентите на хотел Роял Спа Велинград ползват атрактивни отстъпки – 20% отстъпка от редовните цени на рецепция, 20% отстъпка от цените в ресторанта и лоби бара и 40 % отстъпка за СПА процедури.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *