„Момиче, измий си лицето“ от Рейчъл Холис

„Момиче, измий си лицето“ от Рейчъл Холис ще постави летящ старт на годината, като ви вдъхнови за смели планове и дръзки решения, да следвате мечтите си и да се превърнете в източник на вдъхновение.

Струва ли ти се понякога, че останалите жени знаят недостъпна за теб тайна как да се справят с всичко с лекота? Смяташ ли другите за по-успели, по-привлекателни, по-достойни от теб? Съмняваш ли се, че можеш да осъществиш мечтите си?

Рейчъл Холис има да ти каже нещо: всичко това са лъжи. Дълбоко вкоренени заблуди, с които е време да се разделиш.

Собственик на просперираща медийна компания, бестселъров автор и майка на четири деца, Рейчъл отлично познава предизвикателствата, пред които се изправят милионите й читателки по цял свят. В тази книга тя развенчава всички митове, които пречат на жените да реализират потенциала си, и им показва как да преследват неотклонно страстта си.

Забавна, дръзка и откровена, Рейчъл заслужено е наричана „най-добрата приятелка на милиони жени по света“. Тя може би ще стане и твоя приятелка. Но не и твой герой, защото точно тук и сега ти си своят собствен герой. А Рейчъл само ще ти го напомни.

 

В тази книга Рейчъл Холис ни показва своята неподправена, забавна женска гледна точка за лъжите, които ни пречат да живеем пълноценно.
С
1 800 000 продадени екземпляра в САЩ само за 8 месеца, 35 седмици в бестселъровата класация на „Амазон“, 27 чужди издатели по целия свят, „Момиче, измий си лицето“ обещава да се превърне в сензацията на 2019 г. и на българския книжен пазар.
Тя заслужено зае и първото място в класацията на „Амазон“ за най-търсени заглавия за 2018 г.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.