Моника Белучи: Ако остареем, това означава, че сме имали дълъг живот!

Моника Белучи не се страхува от старостта. Това заяви самата тя в интервю за списание Sunday Times Style.

„Има толкова много жени, които се чувстват свободни да остаряват по различен начин“, каза Белучи.

И призна, че формите й винаги са били заоблени, никога не се е подлагала на тежки диети. Обича вино и паста и от време на време се занимава с пилатес.

„И искам да остарея спокойно. Когато си на 50 или 60 нямаш същите нужди като на 20“.

„Животът продължава. Физиката остарява и трябва да приемем това. Не можем да направим нищо по въпроса. В същото време сме късметлии, защото ако остареем, това означава, че сме имали дълъг живот. Докато тялото се спуска, душата расте“.

„Ние изминахме дълъг път и днес имаме смелостта да кажем някои неща, защото има жени, които са го правили преди нас, но в същото време аз не вярвам във войната между мъже и жени. Мисля, че трябва да намерим обща основа за комуникация. Не искам да уча дъщерите си да бъдат изпълнени с омраза. Това не носи нищо. Трябва да намерим начин да разговаряме“, казва актрисата по повод въпрос на какво учи децата си.

Белучи сподели, че е благодарна, че не е влязла в индустрията като млада тийнейджърка.

„Преминах през някои неща, моменти, които не винаги бяха перфектни. Но започнах да работя, когато бях на 18, 19… Не бях на 14 години. А след това, когато стана дума за филми, дойдох с опит на модел, така че вече бях финансово независима. Имах късмет, че никога не съм попадала в ситуация, с която да не мога да се справя. Понякога просто не можеш да се защитиш“, каза актрисата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.