Звезди

На 72 г. д-р Куин Лечителката откри отново любовта (снимка)

Джейн Сиймур впечатлява с начина, по който изглежда на 72 години. Актрисата сякаш отдавна е спряла хода на времето, изглежда щастлива и в прекрасна форма.

А сега е и влюбена. В снимка, споделена в социалните мрежи, актрисата позира край басейна с музиканта Джон Замбети. Текстът гласи: „Никога не съм била по-щастлива.“

Двамата определено изглеждат влюбени, особено на снимката, на която той я целува нежно по косата… А тя грее в своята минирокля в златисто.

Сиймур е била омъжена четири пъти.

„Все още съм много, много близка с всички мъже, за които бях омъжена, и с всеки мъж, с когото съм излизала, честно казано“, казва тя откровено пред The Times.

Последната й връзка – Дейвид Грийн, явно е приключила безславно. Кога – не е ясно. Ясно е обаче, че към днешна дата Сиймур е отново влюбена и щастлива.

Източник, близък до актрисата, споделя пред списание People, че тя наистина се чувства прекрасно и никога не е била толкова щастлива. И преживява най-добрия си период.

Джон Замбети е китарист и дългогодишен член на групата The Malibooz.

„Любовта на Джон към приключения и забавления пасва на тази на Джейн и е много приятно да гледаш как двамата се сближават“, разкрива близък до двойката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *