На кого се смее така чаровно кралица Елизабет Втора?

От няколко дни в социалните мрежи се върти една сладка снимка, на която се вижда усмихнатата кралица Елизабет Втора, която минава покрай съпруга си – принц Филип, облечен в униформа…

Историята, която се тиражира е, че принцът се обличал така, за да разсмее съпругата си, която го разпознавала едва, когато погледнела лицето под огромната шапка от меча кожа.

People обаче опровергава тази история, разказвайки каква всъщност е истината за смеха на кралицата.

Снимката е направена от Крис Янг от Ашиейтед прес през 2003 г. По време на церемониален преглед на гренадирите, охраняващи замъка Уиндзор. Кралицата не се смее на принц Филип, а на рояк пчели, прекъснали ненадейно церемонията. Един от мъжете дори е бил ужилен по челото, а насекомите са прибрани след намесата на пчелар. По-късно церемонията е продължила по план…

Pikist

Бвишият личен секретар на Елизабет Втора – Чарлз Ансън, признава пред изданието, че тя е била подготвена отдавна за загубата на съпруга си, който от години е имал здравословни проблеми.

Тя е мислила много за този момент, преди още да е настъпил, и сега просто трябва да запази максимално спокойствие и самообладание, за което ще помогне характерът й, казва още Ансън.

„През всички години, в които съм работил за нея, тя винаги е била спокойна, независимо от случващото се. Разбира се, загубата е момент на катарзис за всеки един човек“, споделя Ансън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *