Новинки

На коронацията: Хари ще седи доста по-назад от Уилям

Принц Хари ще седи поне десетина реда по-назад от Уилям по време на коронацията на баща им – крал Чарлз Трети.

„Сънди експрес“ цитира бившия иконом на принцеса Даяна – Пол Бърел, който казва в интервю за GB News, че посещението на по-малкия син на краля ще бъде в рамките на 24 часа и той едва ли ще има възможност да разговаря с принц Уилям и дори с баща си Чарлз III.

Пол Бърел коментира, че това не е изненада. Хари идва просто за да се покаже, защото баща му иска да бъде на коронацията, коментира още експертът.

Чарлз III ще бъде щастлив, ако и двамата му синове бъдат на събитието, което вероятно ще бъде най-изключителното в живота му. Хари обаче няма да има възможност за много контакти, информира БНР.

Бившият иконом на майката на принцовете заключава, че няма да има време за помирение между братята. Вероятно Хари ще бъде приет доста хладно от другите членове на кралското семейство.

Той ще седи десет реда по-назад от най-важните кралски особи и гости. И най-вероятно няма да присъства на тържествения концерт на следващия ден.

Принц Хари ще пристигне от Калифорния без съпругата си Меган, която ще остане в САЩ с двете им деца. Рожденият ден на Арчи съвпада с деня на коронацията – 6 май, пише БГНЕС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *