Надя крие тайна връзка в All Inclusive. Ще се издаде ли кой е любимият и`?

Голяма тайна крие дъщерята на Чобанови – Надя (Йоанна Начева), но защо се притеснява и какъв е планът и`, за да успее да я запази, ще стане ясно в епизода на All Inclusive този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Надя все още не е готова да сподели със своите родители за новата си връзка, защото е убедена, че Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова) няма да одобрят нейния избор. Кой е приятелят й, защо изпитва страх да го запознае с майка си и баща си и какви забавни перипетии й предстоят в най-забавната морска ваканция в Албена?

Пламен (Любен Кънев) вече изживява стреса от „почивката“ с децата – нещо, което самият той предусещаше, но така и не успя да избегне.

След като изпрати жена си Елена (София Маринкова) на езиково обучение в Малта, той остана да се грижи съвсем сам за бебето Пламена (Михаела Горанова) и тийнейджъра Сашко (Силвестър Велячки). На пръв поглед около него има достатъчно близки хора, които могат и дори са обещали да помогнат.

Но как ще изненадат самотния татко и какви трагикомични ситуации го очакват по време на битката наречена „с деца на море“?

Напълно разорен след развода с бившата си жена, Емил всъщност най-много страда, че вече е далеч от своята дъщеря. Той не може да я вижда, защото живее с майка си и новия и` съпруг в Гърция. Именно това е причината Емо да открие бар на плажа, с изкараните средства от който да купи малък имот в Гърция. Едва отворило врати, обаче, заведението вече няколко пъти получава заплахи от конкуренцията. Двамата с Парушев са в партньорство за разработването на този бизнес и се чудят как да предотвратят зачестилите провокации. Кой стои зад атаките срещу бар „Виктория“ и ще измислят ли Емо и Парушев хитър ход, за да се справят с него?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *