ЗвездиНовинки

Най-старият модел в света – 91-годишната Кармен Дел’Орефис, се снима гола

Най-старият в света супермодел – Кармен Дел’Орефис, която е на 91 г., се снима гола за списание New You. Към фотосесията има и кратко интервю, пише Page Six.

За корицата обаче Кармен е избрала снимка с друг модел – Бевърли Джонсън, която е на 69. Бевърли е първата афроамериканка, появила се на корицата на Vogue през 1974 г.

Дел’Орефис пък се появява на същата корица през 1947 г. И до днес не е слязла от подиума.

През годините се е снимала в рекламните кампании на големи марки като Target, Rolex и Sephora, както и на списания като Harper’s Bazaar и Vanity Fair.

В краткото интервю Кармен признава каква е нейната тайна за младежки вид. Споделя, че най-важно е човек да отделя на себе си толкова време, колкото отделя и на децата си.

„Мъжете и жените трябва да се грижат за себе си и да се обичат. Една от тайните за красив външен вид е да правите за себе си това, което правите и за детето си. Храните и възпитавате децата си с любов. Това трябва да правите и за себе си – да се грижите, да се обичате и да си давате същата енергия“.

Кармен Дел’Орефис е родена в Ню Йорк на 3 юни 1931 г. в семейството на унгарска танцьорка и италиански цигулар. Налага се да работи отрано, за да помага на майка си. Става модел на 13 след като едни ден в автобуса я забелязва жената на известен фотограф.

На 15 подписва договор с Vogue и получава по 7,50 долара на час“.

И въпреки че става муза на Салвадор Дали, трудно успява да се справи с липсата на пари. Нямала пари дори за автобусен блет.

Работи за Vanity Fair и Harper’s Bazaar. А през 1959 г. подписва договор с Ford.

Днес казва, че има повече корици, отколкото, когато е била млада.

Била е омъжена 3 пъти. Първият й съпруг я кара да си направи ринопластика, крадял й парите и влияел зле на самочувствието й. Има една дъщеря от него, която днес работи като психотерапевт.

Третият й брак продължава 11 години.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *