Хороскоп

Най-точният седмичен хороскоп: 8-12 февруари

Очаква ни една доста активна седмица. Бъдете спокойни, не бързайте с вземането на решенията.

Овен
Подбирайте внимателно думите си. Не бъдете прекалено емоционални и импулсивни в реакциите си към хората около вас, особено към членовете от семейството си.
Работа. Определено умът ви е далеч от офиса. Мислите си за почивка, за приятни преживявания… Не се мъчете, вземетe си отпуск. Работата ще почака.
Здраве. Ако можете да разчитате на някого за помощ, направете го. Не се натоварвайте излишно, стресът ви е противопоказен.
Пари. Много добър период, особено ако ще водите разговори, които биха могли да подобрят финансовото ви положение. Вие знаете как да постъпите по-добре от всеки друг в такъв момент.
Любов. Най-сетне сте решили да се отдадете на човека, когото обичате. Сваляте гарда и се впускате в най-щурата авантюра. Да знаете, че си струва.

 

Телец
Настроението ви е оптимистично, но сте и малко разсеяни. Ще се справите с дребни ежедневни неприятности, най-вече благодарение на вашата усмивка.
Работа. Интелектът и преценката ви са изключително точни. Ще постигнете много повече, ако заемете наблюдателна позиция.
Здраве. Можете да бъдете спокойни. Чувствате се добре и това е самата истина. Единственото, от което имате нужда, е една приятна разходка в планината.
Пари. Освен че работите много, можете да се похвалите и с много добри доходи. В края на периода ви идват допълнителни пари.
Любов. Разочарования настъпват за онези от знака, които разчитат на важна среща. Всъщност всяко зло за добро, любовта скоро ще почука на вратата ви.


Близнаци
Не се опитвайте точно сега да се впускате в начинания и области, които са ви чужди и нямате достатъчно опит в тях.
Работа. Концентрирайте вниманието си върху сроковете за изпълнение и преценете реално дали нямате нужда от помощ – закъснението може да създаде неприятности.
|Здраве. Имате проблеми с излишното тегло, вземете мерки, за да не се стигне до нещо по-сериозно. Спортувайте.
Пари. Хора, които досега сте считали за противници, ще ви направят супер изгодно предложение. Приемете го.
Любов. Очаквайте в дома ви да се случват неочаквани неща и не планирайте предварително нищо в тази насока, за да не се ядосвате след това.

 

Рак
Случват се важни неща, някои от които дори без ваше участие. За добро е.
Работа. Задават се проблеми. Бъдете внимателни, докато изпълнявате задълженията си в офиса. Шефът ви следи изкъсо.
Здраве. Имате проблеми с излишното тегло, вземете мерки, за да не се стигне до нещо по-сериозно. Спортувайте.
Пари. Хора, които досега сте считали за противници, ще ви направят супер изгодно предложение. Приемете го.
Любов. Очаквайте в дома ви да се случват неочаквани неща и не планирайте предварително нищо в тази насока, за да не се ядосвате след това.


Лъв
Намирате се във възход. Периодът е добър за всички, които вече са изяснили целите и желанията си.
Работа. Всичко в офиса ви върви идеално. Можете спокойно да помислете за една допълнителна порция развлечения и отдих.
Здраве. Помислете за една лека диета и за малко повече спорт в свободното си време. Здравето ви не е под заплаха, но тялото иска поддръжка.
Пари. Имате достатъчно средства, за да плащате ежедневните си разходи. Бъдете по-умерени, когато пазарувате.
Любов. Очакват ви запознанства, полезен разговор с партньора и любовни авантюри. Внимавайте, някой може да ви подведе.

 

Дева
Интересуват ви нови неща, които притесняват близките ви. Помогнете им да се успокоят и да разберат, че просто се развивате.
Работа. Склонни сте да експериментирате, да правите реформи. Не бързайте. Моментът не е подходящ за промени.
Здраве. Чувствате се радостни, в добро настроение. Следете състоянието на ендокринната система и бъбреците. Пийте повече вода.
Пари. Избягвайте силно импулсивните постъпки, свързани с харченето на пари. През втората половина на периода може да се наложи да поискате заем от близък приятел.
Любов. Импулсивността не е най-силната ви страна, но емоциите ви вземат връх. Не си затваряйте очите, иначе ви очакват големи проблеми.


Везни
Чувствате се в свои води. Знаете, че ако проявите търпение, всичко ще стане така, както сте го искали. Усещате вкуса на победата. Не бързайте, ще бъде ваша.
Работа. Доверете се на представителите на водните зодии. Опитайте личен подход към всеки, с когото работата не върви, за да постигнете разбирателство.
Здраве. Напълнели сте. Вземете мерки. Ако трябва, потърсете съвет от специалист.
Пари. Идват ви пари, които отдавна чакате. Сега можете да ги вложите в нещо съществено. Помислете какво да бъде то.
Любов. Много ви се иска да изживеете нещо вълнуващо и романтично. Излезте извън града, ще срещнете някой на път.

Скорпион
Сега не е време за амбициозни начинания. Съсредоточете се върху личните проблеми и желанието си за промяна на ситуацията.
Работа. Мислите ви постоянно се въртят около нови партньорства, преговори, бъдете внимателни с детайлите и договорите, които подписвате.
Здраве. Искате да се чувствате добре, но сте се поотпуснали. Обърнете внимание на храната. Не прекалявайте с алкохола, движете се.
Пари. Ще се сблъскате с липсата им, въпреки че много ви се иска да имате повечко. Скоро ще започнете нов финансов проект и ще имате достатъчно.
Любов. Очакват ви приятни събития. Нов човек ще влезе в живота ви, освободете се от задръжките.

 

Стрелец
Щастливи сте, но в същото време чувствате някаква неудовлетвореност. Забавлявайте се повече, не губете време в разсъждения, свързани с работата.
Работа. Успявате да се справите, въпреки натоварения си график. Задава се промяна за добро. Възможно е да започнете нов проект.
Здраве. Проблемът е сериозен, но не е нерешим. Имате нужда от надежда и ще я намерите в лицето на съвсем непознат човек.
Пари. Разполагате с достатъчно. Сега трябва просто да продължите да живеете и да се радвате на това, което сте спечелили.
Любов.
Щастието ви е безгранично. Чувствате се обичани и оценени. Желанията ви се сбъдват, а какво по-хубаво от това?

 

Козирог
Намирате се във възход. Периодът е добър за всички, които вече са изяснили целите и желанията си.
Работа. Възможно е да подновите сътрудничество, което е прекъснало преди време. Не проявявайте излишна самоинициатива. Сдържайте ентусиазма си, за да не си създадете проблеми с колегите.
Здраве. Заредете организма си с полезни витамини и минерали, включете в менюто си повече зелени салати. Не напрягайте излишно очите – възможни са проблеми.
Пари. Положението не е идеално, но пък ще става по-добро. Бъдете търпеливи. Ще имате достатъчно.
Любов. Ако чувствате, че отношенията ви в момента не са това, което ви се иска, то съвсем скоро ще сложите точката. Самотните Раци ги очакват смели авантюри.

 

Водолей
Разширявате кръгозора си, получавате представа за неща, които преди не са ви били ясни. Забравете за амбициите. Има време за всичко.
Работа. Мислите ви са съсредоточени в сериозни преговори, предстоят ви срещи, преписки. Бъдете внимателни с детайлите.
Здраве. Искате да се чувствате добре, но напоследък сте се поотпуснали. Обърнете внимание на храната. Не прекалявайте.
Пари. Ще се сблъскате с липсата на пари, но пък съвсем скоро ще започнете нов финансов проект. Ще получите пари навреме, за да върнете дълг.
Любов. Сега е моментът да решите дали романтичната ви връзка има бъдеще или точно обратното. Семейните Скорпиони ще решат отдавна назрял проблем.

 

Риби
Ще ви дойдат гости, които не сте очаквали, и това малко ще ви разстрои. Но, когато се успокоите, ще се повеселите от сърце. Вярвате, че животът е прекрасен.
Работа. Поговорете с шефа по текущи въпроси, за да не се изненадате по-късно, че има проблем. Имате избор – дали да сгрешите заедно с останалите, или да постъпите правилно.
Здраве. Пазете гърлото и гласовите си струни. Лека настинка може да ви създаде проблеми.
Пари. Доходите ви растат, получавате подаръци и премии. В края на периода провеждате срещи, свързани с нови приходи.
Любов. Очакват ви запознанства, полезен разговор с партньора и любовни авантюри.

 Фотокредит: Unsplash, Pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *