НовинкиХороскоп

Най-точният седмичен хороскоп за седмицата 8-14 март

Енергията се пробужда. Търсите изкуство, романтика, духовни практики… Всичко, което искате да се случи, ще се случи, но трябва да положите усилия.

Не поемайте рискове, свързани с финансите. Иначе ще претърпите разочарования. Изберете си пътека, по която вече сте вървели.

Поставете точка в отношенията си, изяснете важните въпроси. Сега е моментът. Звездите обещават интересни запознанства, макар че не за всички ще има романтичен финал.
Ако се изпрати пред трудности, потърсете помощ от хора, които наистина могат да ви помогнат. Възможно е помощта да бъде емоционална.

Овен

Бъдете внимателни, пазете тайните си. Звездите обаче са категорични, че ще се справите достойно със ситуацията.

Телец

Очаквайте неочакваното. Това ни подсказват звездите за тази седмица. Избягвайте да планирате събитията. И не се захващайте с нещо, което носи голям риск. Няма как да се преборите с обстоятелствата… Но можете да им устоите, като запазите спокойствие.

Pixabay

Близнаци

Хора, които са ви безразлични, ще се опитат да спечелят вниманието ви. Не бъдете твърде добри. Отстоявайте мнението си и ако нещо не ви харесва, твърдо кажете своето „не“.

Рак

Най-добрият начин да прекарате тази седмица е като се отправите на път. Дори и кратък. Всяка пътека ще ви зареди положително. Ще ви навее полезни, мъдри мисли, които ще ви помогнат да решите важни въпроси.

Лъв

Бъдете спокойни в отношенията си. Не правете нищо, ако не сте убедени, че го искате. Винаги си осигурявайте здрав гръб или „сламчица“, за която да се хванете, ако събитията станат твърде бурни.

Дева

Винаги търсите логиката. Но имайте предвид, че тази седмица тя няма да ви бъде от особена полза. Разсъжденията ви ще водят към неправилни изводи. Съобразявайте се с мнението и на околните.

Unsplash

Везни

Ще имате успех, ако се заемете с познати за вас дейности. В които се чувствате уверени. Не се борете да започнете нещо съвсем ново. Успехът ще ви подмине.

Скорпион

Острият ви език със сигурност ще ви навреди в трудна ситуация. Бъдете по-сдържани и се постарайте да не вземате страна. Дори някой да ви нападне словостно, по-добре бъдете деликатни.

Стрелец

Искате да усвоите нови знания. Едва ли можете да се съсредоточите над нещо и да постигнете успехи, но си струва да опитате. Усърдието ви компенсира всички опити на съдбата да ви спъне по пътя напред.

Unsplash

Козирог

Не започвайте нищо ново и не поемайте рискове. Седмицата е подходяща за различни духовни практики. Време е за себепознание и откривателство.

Водолей

Сега е моментът да направите ремонт у дома или просто да освежите пространството. Така ще заредите и себе си с положителна енергия.

Риби

Небесните тела препоръчват да се заемете с физическа активност и укрепване на имунитета. Резултатите ще бъдат впечатляващи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *