ЖениТЕНовинки

Наоми Уотс в менопауза на 36: Имах чувството, че губя контрол

Актрисата Наоми Уотс, която сега е на 54 г., призна в интервю за Hello, че се е сблъскала с ранна менопауза на 36 години. 

Тя била шокирана от това, което й се случва във време, когато приятелките й раждали първото си дете.

„Преминаването през менопаузата в толкова ранна възраст не беше лесно, особено във време, когато имаше толкова малко налична информация за това“, споделя актрисата.

Наоми, която има две деца от бившия си партньор Лив Шрайбър, каза, че е страдала от горещи вълни, постоянни промени в настроението и се е чувствала така, сякаш „губи контрол“. Но донякъде това й е помогнало да се почувства и по-свободна.

„Преминаването през това житейско пътуване ме доведе до по-дълбоко разбиране на себе си и излязох от другата страна, чувствайки се по-истинска. И по-свободна”.

Преживяното става причина Наоми са започне да работи с Menopause Mandate, организация с нестопанска цел, която има за цел да осигури подкрепа на жените на средна възраст.

Според Наоми процесът на менопауза трябва да бъде правилно отразен във филмите.

Уотс, която се омъжи за партньора си Били Крудъп през юни, сподели какво мисли и за намирането на любов в по-зряла възраст:

„Най-ценният ход за всяка връзка, партньорство, работно място или семейство е просто да бъдеш открит и честен за това, през което преминаваш“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *