Наше момиче в продукцията „Дъмбо“

Радина Филипова, позната у нас като една от най-ярките индивидуални състезателки по художествена гимнастика през последните години, бе част от продукцията, която ще завладее големия екран този месец.

Игралната адаптация, родена от въображението на Тим Бъртън, е сред най-дългоочакваните в световното кино за 2019 година. 

През 2017 г. след изключително прецизен подбор Радина получава одобрение от студиото на „Дисни“ за участие в цирковата хореография на „Дъмбо“. И заедно с още 4 български момичета поемат към Лондон, където протича и снимачният процес.

„Подготовката за такава грандиозна продукция е изключително сериозна. Месец и половина бяхме в Лондон, за да направим най-съвършената хореография, в която всички сме като една.“,

споделя Радина.

На снимачната площадка българската грация се запознава със звездите Дани ДеВито и Колин Фарел. Споделя, че освен ненадминати професионалисти, са и изключително земни и приятни хора, с които всеки би бил щастлив да общува.

„Тази възможност беше не просто професионален ангажимент, това беше уникален шанс, който рядко може да се случи. Затова съм благодарна, че попаднах там. Вложих всичките си усилия и енергия, запознах се със страхотни хора и научих много.“,

казва още Радина за приключението.

Цирковите сцени във филма се отличават с изключителен синхрон и представляват абсолютния връх в едно от най-древните и обичани изкуства. Точно в тях намира място и прекрасната Радина, която с нетърпение очакваме да видим като част от прелестната хореография в продукцията.

„Дъмбо“ долита в кината на 29 март на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.