Новинки

Наталия Кобилкина: Сватбата ни с Такис ще е като в Mamma Mia!

Известната сексоложката Наталия Кобилкина разказа пред човек от нашето списание за бъдещата си сватба с любимия  Такис Дреттакис, която ще се случи на 11 юни на красивия остров Скиатос. Точно на това място е сниман прекрасният филм с очарователната Мерил Стрийп –  Mamma Mia!. Наталия и Такис ще се венчаят в същата църква на върха на планината, в която се ожениха героите от лентата. Музикалната комедия е сред любимите на Наталия и тя си казала, че ако се омъжи отново, иска да е на същото приказно място.

За церемонията сексоложката планира да пристигне с яхта. „В Гърция е много важен църковният брак и е абсолютно достатъчен за двама души, за да станат семейство официално. Там, като се ожениш, трябва да го обявиш и във вестниците. Така че ще публикуваме информация в местната преса. След сватбата ще приема фамилията на Такис – Дреттакис”, разказва бъдещата булка.

Сватбеното тържество ще е в градината на стилен бутиков хотел в подножието на планината, със страхотна гледка към морето. Ресторантът предлага изискано гурме меню, като специалитетите ще са от гръцката кухня и ще изобилстват от риби и морски дарове.

Наталия  и Такис очакват около стотина гости от България, Русия, Гърция и Англия и затова двамата се колебаят на какъв език да се води сватбата и каква да е музиката, така че за всички да е забавно. Сексоложката не е поканила бившия си съпруг Делчо, защото всеки от тях вече има свой личен живот и не мисли, че е необходимо да присъства.

Наталия  и Такис ще отложат сватбеното пътешествие за септември, защото и двамата са много ангажирани през юни. Решили са да пътуват до Лос Анджелис, където да си наемат кола и да обиколят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *