Новинки

Не е за вярване! Призовават Меган Маркъл като свидетел срещу принц Андрю?

Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в делото, което се води срещу принц Андрю. Искът е от името на Вирджиния Робъртс Джуфре, която заяви през август тази година, че е била принудена да прави секс с него три пъти през 2001 г., когато е била на 17 години.

Принц Андрю отрече обвиненията, но процес все пак ще има. По този повод адвокатът на Джуфре Бойс съобщи, че съпругата на принц Хари, Меган, може да бъде призована за свидетел.

„Тя е човек, който за известен период от време е бил близък сътрудник на принц Андрю и следователно може би е в състояние да разкаже какво е направил той. И трето, тя е човек, на когото може да се вярва“, обобщава Бойс.

Твърди се, че херцогът на Йорк е „невероятно стресиран“ преди изслушването, което е насрочено за 4 януари. Принцът няма да се присъедини към кралското семейство за църковната служба на Коледа в Сандрингам. Кралски източници съобщават, че той е „напълно погълнат“ от съдебното дело и цяла нощ е коментира подробностите със своите американски адвокати.

Ако Джуфре спечели делото, може да спечели милиони като обезщетение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *