ЛюбопитноНовинки

Не пропускайте да разберете: Кой е вашият щастлив месец според зодията

Всеки знак от Зодиака има свой уникален месец или месеци, в които по-лесно се справя с предизвикателствата. Това са периоди, изпълнени с късмет и успех.

Но има и месеци, в които све изправени пред изпитания – енергията ни е слаба, променяме се.

Периодът преди рождения ден

Един от най-трудните периоди за всеки от нас е този преди датата,  която сме родени. Мнозина го наричат „черна дупка“. Това е периодът, в който енергията ни е буквално изчерпана, увеличава се рискът от заболявания, умора, липса на интерес. Тялото помни появата ни на бял свят, а раждането е свързано със стрес. С настъпването на рождения ден обаче всичко се променя – изпълваме се с енергия и отново сме готови да се борим с живота.

Периодът на шестия месец

Най-кризисен е периодът на шестия месец след рождения ни ден. Или средата от личната ни година.

А сега нека видим кои са най-успешните месеци за всеки от зодиака?

Овен

На Овните най-много им подхождат сезоните на Лъва (23 юли – 22 август) и Стрелеца (22 ноември – 21 декември). По това време тяхната енергия и страст най-големи и те са готови да преследват целите си. Сезонът на Лъва – август, ви дава сила, увереност и лидерски умения, а на Стрелеца – ви позволява да разширите своите хоризонти и търсите нови възможности.

Телец

За Телците най-добро е времето на Дева (23 август – 22 септември) и Козирог (22 декември – 19 януари). През този период те откриват, че тяхната практичност и стабилност ги водят към успех. Сезонът на Девата помага на Телеца да бъде по-организиран и фокусиран върху детайлите. А сезонът на Козирога им позволява да реализират амбициите си и да постигнат високи резултати.

Близнаци

За Близнаците са най-подходящи сезоните на Везни (23 септември – 22 октомври) и Водолей (20 януари – 18 февруари). По това време техните комуникационни умения и интелектуални способности са най-добре реализирани. Сезонът на Везни ги насърчава да си сътрудничат, да създават хармония във взаимоотношенията и да изразяват идеите си, докато сезонът на Водолея ги вдъхновява за нововъведения, иновации и споделяне на идеи.

Снимки: Unsplash & FreePik

Рак

Ракът се чувства най-добре в сезона на Скорпион (23 октомври – 21 ноември) и Риби (19 февруари – 20 март). Това е периодът, в който неговата интуиция и емоционална чувствителност достигат висоти. Сезонът на Скорпиона укрепва вътрешната сила на Рака и му да преодолее препятствията. Сезонът на Рибите пък позволява да се потопи в емоциите си, да развие креативност и фино да почувства правилните решения чрез интуицията.

Лъв

Лъвът се чувства най-добре в сезона на Стрелец (22 ноември – 21 декември) и Овен (21 март – 20 април). По това време неговата смелост, страст и власт се разкриват без усилие. Сезонът на Стрелец стимулира жаждата за приключения и преследване на по-високи цели, докато сезонът на Овен дава допълнителна енергия, решителност и възможност да покажат своите лидерски качества.

Дева

Сезоните на Телец (21 април – 20 май) и Козирог (22 декември – 19 януари) са най-подходящи за Девата. През този период те са пълни с енергия и организирани по най-добрия възможен начин. Сезонът на Телец им помага да станат по-стабилни, да се грижат за детайлите и да постигат резултати, докато сезонът на Козирог ги вдъхновява да постигнат амбициите си, въпреки че това ще изисква много работа.

Везни

Сезоните на Близнаци (21 май – 20 юни) и Водолей (20 януари – 18 февруари) са най-подходящи за Везни. По това време тяхната социалност, хармония и способност за дипломация са изпълнени с енергия. Сезонът на Близнаците насърчава комуникацията, изразяването на идеи и намирането на баланс във взаимоотношенията, докато сезонът на Водолея насърчава иновативните идеи и положителната промяна в света.

Скорпион

Скорпионът е най-добре във времето на Рак (21 юни – 22 юли) и Риби (19 февруари – 20 март). През този период неговата страст, интуиция и способности за трансформация достигат истински висоти. Сезонът на Рака повишава неговата емоционална сила и му помага да разбере себе си и другите по-дълбоко, докато сезонът на Риби насърчава интуицията, мистичните способности и способността да регенерира и възстанови здравето си.

Стрелец

Стрелецът е най-спокоен и успешен в сезоните на Овен (21 март – 20 април) и Лъв (23 август – 22 септември). По това време неговата спонтанност, оптимизъм и желание за пътуване се реализират в най-голяма степен. Сезонът на Овен го вдъхновява за приключения, ново начало и му позволява да демонстрира смелост, а сезонът на Лъв му позволява да блесне, да бъдете център на вниманието и да изрази своята креативност.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирогът се чувства най-добре в сезоните на Телец (21 април – 20 май) и Дева (23 август – 22 септември). През този период неговата практичност, амбиция и отговорност се реализират чрез неговата стихия. Сезонът на Телец го насърчава да изгради стабилност, да постигне материални цели и да рационализира живота си, докато сезонът на Дева му помага да се съсредоточи върху постижения в кариерата, развиване на професионални умения и стремеж към успех.

Водолей

Водолеят е най-щастлив в сезона на Близнаци (21 май – 20 юни) и Везни (23 септември – 22 октомври). По това време неговата интелектуална острота, креативност и ангажираност към социалната справедливост са в своята върхова точка. Сезонът на Близнаци стимулира неговите комуникативни умения, обмен на идеи и интелектуална активност, докато сезонът на Везни му позволява да създаде хармония, да установите баланс и да отстоява принципите си.

Риби

Рибите са най-щастливи и успешни в сезоните на Рак (21 юни – 22 юли) и Скорпион (23 октомври – 21 ноември). През този период тяхната интуиция, чувствителност и креативност буквално черпят енергия от Космоса. Сезонът на Рака им позволява да живеят в унисон с целия свят, да се чувстват позитивни и хармонични, а сезонът на Скорпиона стимулира вътрешната сила, желанието да изследват тайни и да придобият нови дълбочини на разбиране на информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *