ЗвездиНовинки

Не така, Бен! Актьорът обясни любовта към чашката с неуспешния си брак

Бен Афлек заяви, че е започнал да пие, защото е имал проблеми в брака с Дженифър Гарнър. Ама това въобще не е мъжко, Бен. В един брак винаги има двама, нали? Има проблеми – търси се решение. Ако такова липсва – двойката се разделя и продължава да се грижи за децата.

Посягането към чашката говори за доста по-сериозни проблеми, личностни, и е тема за разговор с психолог и други вещи лица. Така мислим ние!

„Вероятно още щях да пия, оказах се в капан. И една от причините за това е, че си мислех – не мога да изоставя децата си, а от друга страна ми беше кофти. И какво направих? Изпих бутилка уиски и заспах на дивана. Но това не беше решението“, признава Бен в шоуто на Хауърд Стърн.

Афлек минава цели три курса за лечение на алкохолна зависимост – през 2002 г., 2017 г., 2018 г.

Актьорът и Дженифър се женят през 2005 г., 10 години след това и три деца, те заявиха, че се разделят. Разводът им трае 3 години.

Надяваме се, че сега, в прегръдките на Дженифър Лопес, Бен все пак е открил своето щастие и е стъпил на краката си. И повече няма да посегне към бутилката. А ако има проблеми, ще ги реши веднага…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *