Говори се, че...Новинки

Неда Спасова се ядоса: Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и кога е гола

Актрисата Неда Спасова, ядосана от нещата, които се пишат по неин адрес, сподели, че се е свързала с адвокат.

Това явно трябва да покаже на медиите у нас, че ако публикуват нещо за красивата и талантлива Неда, то трябва да е добре проверено.

Ето какво написа Неда в личния си профил в Инстаграм:

Спасова качи снимка, на която с мъж (можете да я видите тук)

„Това е Христо. Той е моето „тайно“ гадже вече 6 години и половина. И ако е рекъл Господ – ще е поне още 10 пъти по толкова. От доста години основното, което е важно за жълтите медии, е с кого си лягам.

Всякакви благотворителни каузи, инициативи, социални и обществени призиви и участия от моя страна – нямат значение. Театрални роли – само тая дето съм гола до кръста. Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и кога е гола. „

В последните дни жълтите медии (разбрах защо се казват жълти, защото се скалъпва статия с качество за жълти стотинки) решиха да си копипейстнат безобразно обидни лъжи по мой адрес.

Дет’ се вика – счупиха тъпомера. Явно толкова няма за кого да се пише, че опряха до мен, а аз не съм точно популярен човек в България.

Винаги съм гледала с насмешка и самоирония към повечето глупости – къде съм пръднала, къде съм си показала целулита, с кого от колегите от сериалите, в които съм участвала, имам интимни отношения… Тоя път обаче не ми е смешно и се свързах с адвокат.

Сега създадох материал за поне още една седмица жълти пълнежи, казвайки и показвайки кой е мъжът до мен.

@Инстаграм/nedaspasova

Пак повтарям – свързах се с адвокат. Знам, че хората, които пишат глупости за мен по въпросните медии четат това.

Да не говоря за безразборното качване на снимки с авторски права, без разрешение. Това е отделен казус за адвокат. Тук сигурно е моментът да сложа: © Неда Спасова. За неправомерно използване на кадъра, ще се търси наказателна отговорност.

Най-тъпото е, че като търпелив човек и човек, уважаващ всеки труд, на повечето от тези жълти медии съм давала лично интервюта. Това не им пречи да се „изсе*ат в двора ми“. Аз съм си виновна за това.

Защо толкова време не съм говорила за връзката си? Защото не искам.

Решила съм тази част от живота ми да не „плава“ из медиите. Никога в живия живот не съм крила човека до мен. Защото живият живот е истината, не пускането на снимки онлайн.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *