Новинки

Неда Спасова за героинята си в „Братя“: Мечтаех си за подобна роля!

Хитовата криминална драма „Братя“ се завръща с нов сезон на 22 февруари, вторник.

„Във всеки сезон наблягаме на важни общочовешки теми, които слагат своя отпечатък върху заплетените сюжетни линии. В четвъртия сезон една от основните ни теми е свободата на избора. Онази свобода, която човек трябва да извоюва лично, за да бъде себе си и да отстоява своя път в живота, каквото и да му коства това. Тази битка ще постави в доста конфликтни ситуации нашите герои и дори ще ги настрои един срещу друг“, коментира Краси Ванков, продуцент, в „Здравей България“.

„През новия сезон ще наблюдаваме много повече манипулации и задкулисни игри. Няма да липсват високо напрежение, зрелища и нови интересни герои. Радваме се, че Неда Спасова се присъедини към екипа на “Братя” – имаме наистина страхотен каст от изключително талантливи актьори”, сподели още Ванков.

“Мога да издам, че героинята ми се казва Елена Давидова. На пръв поглед тя е силна, уверена, амбициозна и целеустремена, но се оказва същевременно ранима, чувствителна и бореща се със себе си. Доста сложен персонаж със своята вътрешна битка, но пък много интересен за изиграване“, сподели Неда Спасова.

„Преди няколко месеца си пожелах подобна роля, мечтаех си за такъв тип многопластова героиня и това се случи в „Братя”“,

призна актрисата.

По време на първия епизод публиката ще разбере отговорите на съдбовни въпроси от финала на третия сезон, които възникнаха при обрата с фаталната престрелка между спец полицаите от ГДБОП и две от мафиотските структури. Как ще продължи животът на Денис Топал след множеството перипетии, през които премина, за да се пребори за любовта си, какво ще се случи със Сандо Акарди, с Радо Андреев и бременната Ива Йосифова…

Стартът на четвъртия сезон е във вторник от 22:30 ч. по Нова тв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *