Нели Рангелова влезе в ролята на касиер

На 8 март български звезди влязоха в ролята на касиери на известна верига магазини. Благотворителната инициатива бе в подкрепа на майки на деца с увреждания.

Нели Рангелова, Теди Кацарова, Невена Пейкова, Маги Джанаварова, Дивна,  Venzy, Играта, Славин Славчев, Свилен от Остава и Димо от P.I.F станаха касиери за няколко часа в магазините на dm.

Изпълнителите на БГ Радио зарадваха своите фенове по нестандартен начин. Събраните 17 328,19 лева от продажбите бяха дарени в подкрепа на майки на деца с увреждания.

Дивна в ролята на продавач-консултант

Една от любимите звезди на тийнейджърите – Дивна, беше касиер в магазина на веригата в подлеза на Софийския университет. VenZy посрещаше клиенти в Разград. В два от филиалите в Бургас се вихриха Маги Джанаварова и Димо от П.И.Ф.

Нели Рангелова зарадва феновете си в Пазарджик. В Русе пазаруването беше по-приятно с помощта на Играта. Невена Пейкова пък застана зад касата на един от магазините във Велико Търново. Във Варна гост-касиер беше Славин Славчев, а Теди Кацарова зареждаше с положителна енергия хората, посетили един от филиалите в Стара Загора. Свилен от „Остава“ пък изненада клиентите в Плевен.

Магазините, в които гостуваха звездите на БГ радио, бяха избрани с гласуване от феновете на dm.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.