Хороскоп

Нептун ще бъде на ретрограден: На кого ще повлияе най-силно

От 2 юли до 7 декември Нептун ще бъде ретрограден. Кои зодиакални знаци ще засегне най-много?

Нептун е планетата на илюзиите, мечтите и творчеството – в най-високата си част той се свързва с дълбока, безусловна и духовна любов, а в най-ниската си част с лъжи и манипулации. Тъй като Нептун ще бъде ретрограден от 2 юли до 7 декември, той насърчава разкриването на една по-висша истина. Илюзиите, идеите, мечтите и желанията, които някога сме имали, може вече да не са в хармония с пътя, по който в момента вървите, пише Forever Conscious.

Като планета на творчеството, въображението и мечтите, ретроградният Нептун понякога може да създава творчески блокове, но това е само в опит да възроди ваша творческа визия. Много вероятно е да изпитате нови творчески вдъхновения и идеи, които ще издигнат работата ви на следващото ниво.

Нептун е планетата на духовността, така че докато пътува ретроградно, може да се окаже, че поставяме под въпрос духовните си вярвания и това, което смятаме за истина.

Някои зодиакални знаци все пак ще усетят ретроградния поток на Нептун много по-силно…

Близнаци
По време на ретроградния Нептун Близнаците ще трябва да преоценят своите социални взаимоотношения и комуникационни умения. Те могат да открият неясноти и недоразумения в отношенията си с другите. Времето ще бъде идеално за изследване на нови идеи и адаптиране на стари проекти.

Дева
Девите ще почувстват влиянието на ретроградния Нептун в аспекти, свързани с ежедневието им, здравето. Ретроградният цикъл може да доведе до объркване относно личните цели. Те ще трябва да преразгледат своите навици и методи на работа и да намерят баланс между практичност и духовност. Това е времето, когато Девите откриват скрити таланти или интерес към творчески проекти, които преди са били пренебрегвани.

Риба
Рибите, като знак, управляван от Нептун, ще почувстват тази ретроградност дълбоко и лично. Това е време за пречистване и откриване на истинските неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *