Ника Парис – 16-годишната българка, която покори италианския X Factor

Ника Парис или Никол Паласчева е на 16 години. Родена е през 2005 г. в България.

„Аз съм сложна, общителна, но често живея в свой собствен свят. Обичам животните и живота. С всичките му нюанси“, разказва Ника във визитката за предаването.

„Започнах да свиря на пиано на 4, а да пея на 6. Веднага разбрах, че това е моят път. Слушам поп, джаз, рап, трап, електро денс … Като Ариана Гранде, Джорджия Смит, Дуа Липа, Ета Джеймс“. 

Защо Ника Парис? „Ника от Никол, защото всичките ми приятели ме наричат ​​така. Парис от Париж, защото баба ми има френски произход“.

„Все още не мога да повярвам, че стигнах до тук. Бях толкова уплашена в началото, на прослушваниета на тъмно. Но предния ден намерих в чантата си няколко носни кърпички с името „Мика“ и това беше знак, който ме накара да се почувствам спокойна. Този опит със сигурност ще ме накара да порасна. Целта ми очевидно е да стигна до края. За да мога да предам посланието си“, разказва Ника за участието си в шоуто.

Пътят на Ника към X Factor започва с участие на живо – от 28 октомври 2021 г. Тя преминава успешно през прослушванията, представяйки песента Je Veux на ZAZ. След това печели вниманието на съдията Мика – с още един кавър – Flou от Angele.

Ника пристигна в Италия само с една мечта: да стане певица. Живее в Милано. Елегантна, силна, целеустремена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *