Новинки

Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова тв с „Голямото преследване“

Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова телевизия с играта „Голямото преследване“. Казват, че това е един от най-успешните в момента телевизионни формати.

Игра от ново поколение, която се излъчва в 19 страни. Игра, в която се дават много пари, но и се губят много пари.

„В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А-отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите.“, коментира Ники Кънчев в студиото на „На фокус с Лора Крумова“.

„Сега с предаването „Голямото преследване“ си идвам у дома. Никога не съм изневерявал на NOVA. Имам прекъсване през последните 3-4 години, но това е моето място. Паузата беше хубава за мен, защото поглеждащ всичко от страни.“

„Бих искал да върнем ума като ценност.“

„За едни от най-големите победители в „Стани богат“ преди десетина-петнайсет години ми звъняха бизнесмени, които искаха да ги наемат на работа. С някои от тях поддържам контакт и предстои да ги видим. Ще направят завръщане. Ще има и такива от други формати и състезания. Бих ги определил като национални шампиони“.

„Стани богат“ ми даде много и чрез него открих едни от най-умните хора в България. Беше предизвикателство да дойдат, тъй като често се подчертава, че знанието е на по-ниско равнище. У нас се ценят предприемчивост, хитрост, бързина или ловкост, но знанието почти никога не е носело стойност“.

„Не се считам за много умен, а по-скоро интелигентен и съобразителен“.

„Според мен най-умни са математиците и новото поколение IT специалисти. Някой от тях споделят, че предаването ги е възпитало. Бих искал да отличим ума. Той е пряко свързан и с времето, в което живеем. Някои от големите открития като имейла, мобилните телефони, социалните мрежи не можеха да се случат преди 50 години.“

„Не съм плакал с крокодилски сълзи, че не съм водещ на едно или друго предаване. Приемам нещата философски и продължавам напред.“

„С този формат искаме да върнем умните хора на телевизионния екран. Играта ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 ч. и започва през есента. NOVA е готова, аз също“.

„В последно време чувствам, че надграждам. Занимавам се с организация и помощ в благотворителни каузи. Търсят ме много майки на деца аутисти и има една нова тенденция за преливане на стволови клетки, които биха помогнали на 4-5 годишни деца“.

„Важно е да не правиш нещо на всяка цена, защото това личи. За мен образованието е свързано с ума. Трябва да имаме самочувствие и знания. Да се подхожда с ентусиазъм и чисто сърце“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *