Нов бг филм тръгва по кината

От 17 май зрителите ще могат да видят новия български филм „Опърничавите“. Това е филм за любовта, но от по-различна и интересна перспектива. 

Една случайна среща се превръща в борба за надмощие – между мъж и жена, между различни характери и поколения. И тази устременост към победа ще превърне съревнованието в изпепеляваща любов.

В главните роли са актьорът Симеон Лютаков, познат на публиката от сериалите „Знакът на българина“ и „Седем часа разлика“, и новоизгряващата актриса Анастасия Левордашка. Участват още Станислав Яневски и певицата Диона.

Сценарият е на старозагорския бизнесмен Младен Стоянов и е създаден по негова романтична новела, подписана с артистичния псевдоним Драско Закеф. Режисьор на филма е Георги Костов, чийто проекти са успешната гангстерска комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ и абсолютният хит „11А“. 

„Опърничавите“ предлага взрив от емоции и впечатляващи сцени, в които героите попадат често на ръба. Спиращи дъха високи скорости и въздушни каскади са само част от преживяванията, през които преминават актьорите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.