ЗвездиНовинки

Нов удар за Уил Смит. Рапърът, с когото жена му му изневери, възпя връзката им в песен

Уил Смит удари Крис Рок на наградите „Оскар“, за да защити съпругата си Джада Пинкет Смит. И светът на киното му обърна гръб.

А сега мъжът, за когото се говореше, че Джада е изневерявала на Уил, е възпял връзката си с известната съпруга в песен. И дори сподели част от парчето в Инстаграм.

29-годишният Огъст Алсина е решил да извлече максимум полза от звездната си връзка с 50-годишната Джада. Песента „Разклатете света“ разказва историята за дългогодишната им връзка, пише The Sun.

По времето, когато медиите започнаха да свързват с Алсина с холивудската актриса, рапърът беше само на 23 години, а сега обяви, че ще разкаже за всичко в мемоарите, които в момента пише.

Източник, близък до певеца твърди, че Алсина избира най-добрата оферта, а основната тема в мемоарите му ще бъде точно връзката му с Джада Пинкет Смит.

„Той винаги е твърдял, че го е правил с разрешението на Уил, което те публично отричаха“, казва източникът.

„Август ще говори подробно за времето, което е прекарал с Джада, както и за времето, което е прекарал в дома на Джада Уил Смит, докато актьорът е отсъствал, заради работни ангажименти“.

Джада Пинкет Смит среща Алсина покрай сина си Джейдън.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *