Нова технология помага при акне и подмладява

Нова технология, наречена Dermalinfusion, регенерира и ремоделира кожата. А резултатът е видим след първата процедура.

Едновременно ексфолира и почиства в дълбочина порите. Влива в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми.

Подходяща е за всеки тип кожа. Терапията е отличен избор както за лице – включително деликатните зони на устните и очите, така и за шията и деколтето.

Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите; при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

През декември тя беше представена пред журналисти в столичната естетична клиника Jewel Skin от Мила Дишлиева, представител на Global Aestetics, вносител за България.

Технологията съчетава последно поколение дермабразио. То много нежно и деликатно ексфолира кожата, отстранява мъртви клетки, бактерии и замърсявания. Всичко се случва едновременно – ексфолиране, екстракция и инфузия. Микроциркулацията е подобрена, кожата е  почистена в дълбочина. В нея се вливат мощни антиоксиданти и ценни нутриградиенти.

Терапевтично терапията повлиява дори резистентното акне, хиперпигментирана, дехидратирана и увредена от слънцето кожа. Провокирана е  стимулацията на колаген и дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени.

Дженифър Лопес  и близначките Олсен са сред звездните фенове на процедурата. 

Добрата новина е, че тя помага изключително много на хората, които страдат от акне и други кожни проблеми.

Естествено, процедурите трябва да бъдат консултирани с дерматолог и да бъде предписано и вътрешно лечение. Но Dermalinfusion може да помогне на всеки, който има проблем с кожата, да се чувства по-добре, със самочувстие и да забрави за лошата визия.

За разлика от традиционните процедури за лице Dermalinfusion може да се прилага ежеседмично.

И тъй като разполага със адаптируеми серуми, всяка сесия може да бъде различна, за да отговори на нуждите на кожата във всеки различен момент. Може да коригира различни проблеми едновременно – да изглади линиите и бръчиците, да стимулира производството на колаген, да премахне пигментацията и сухотата, да заличи белези и акне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.