Новата съпруга на британския премиер крие болезнено преживяване от миналото

Новата съпруга на британския премиер – Кари Саймъндс, е преживяла нещо ужасно преди да влезе в полезрението на медиите като жената до Борис Джонсън.

Кари е една от 14-те жертви на таксиметров шофьор, осъден за изнасилване.

Всъщност Саймъндс не е от обикновено семейство. Баща ѝ – Матю Саймъндс, е един от основателите на The Independent. А майка ѝ – Джоузефин Макафи, е един от най-добрите адвокати в Лондон. Кари е израснала в лукс и е посещавала най-престижните училища във Великобритания.

Завършва история на изкуството и театрознание, а през 2009 г. става пиар на Консервативната партия.

Точно в тази година Кари преживява нещо ужасно. Тя се прибира към дома си с такси, което хваща от нощен клуб – Kings Road. Шофьорът я черпи с водка. Според Кари в питието е имало наркотици. Преди да изпадне в несвяст тя повръща и се смее истерично. Едва се прибира у дома. На процеса срещу шофьора Кари е една от 14-те жени, които свидетелстват, че са били жертва. Тогава е била само на 19.

През 2018 г. Саймъндс подава оставка и започва работа в организация с нестопанска цел, която се грижи за опазването на океаните.

Слуховете за връзката на Кари и Борис тръгват през 2018 г., когато празнуват заедно Свети Валентин, а The Mirror пише за това. Двамата са първата двойка, която заживява без брак на „Даунинг стрийт“.

Наскоро двамата се ожениха тайно, в присъствието на най-добрите си приятели. Имат син. 

 

One thought on “Новата съпруга на британския премиер крие болезнено преживяване от миналото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.