Новата съпруга на британския премиер крие болезнено преживяване от миналото

Новата съпруга на британския премиер – Кари Саймъндс, е преживяла нещо ужасно преди да влезе в полезрението на медиите като жената до Борис Джонсън.

Кари е една от 14-те жертви на таксиметров шофьор, осъден за изнасилване.

Всъщност Саймъндс не е от обикновено семейство. Баща ѝ – Матю Саймъндс, е един от основателите на The Independent. А майка ѝ – Джоузефин Макафи, е един от най-добрите адвокати в Лондон. Кари е израснала в лукс и е посещавала най-престижните училища във Великобритания.

Завършва история на изкуството и театрознание, а през 2009 г. става пиар на Консервативната партия.

Точно в тази година Кари преживява нещо ужасно. Тя се прибира към дома си с такси, което хваща от нощен клуб – Kings Road. Шофьорът я черпи с водка. Според Кари в питието е имало наркотици. Преди да изпадне в несвяст тя повръща и се смее истерично. Едва се прибира у дома. На процеса срещу шофьора Кари е една от 14-те жени, които свидетелстват, че са били жертва. Тогава е била само на 19.

През 2018 г. Саймъндс подава оставка и започва работа в организация с нестопанска цел, която се грижи за опазването на океаните.

Слуховете за връзката на Кари и Борис тръгват през 2018 г., когато празнуват заедно Свети Валентин, а The Mirror пише за това. Двамата са първата двойка, която заживява без брак на „Даунинг стрийт“.

Наскоро двамата се ожениха тайно, в присъствието на най-добрите си приятели. Имат син. 

 

One thought on “Новата съпруга на британския премиер крие болезнено преживяване от миналото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *