Нови възможности в личен и работен план през август

Нови възможности за всички зодии обещават звездите през август. Промени, успешни стъпки, реализация.

Овен
Реализирайте смело творческите си идеи, особено след 10-и. Ако животът ви е свързан с красотата или финансовата сфера, не се притеснявайте за успеха на плановете. В края ня лятото здравето ви може да пострада. Не злоупотребявайте с вредните навици.

Телец
Отделете време на родителите си, близките, любимите си хора. Подарете си почивка, сега не е време за кариерни планове. Оставете новите проекти за есента. Ако имате деца, прекарайте с тях оставащото време от лятото.

Близнаци
Вашата отговорност от една страна и безотговорност – от друга, могат да ви изиграят лоша шега. Опитайте се да вземете правилното решение. Не поемайте твърде много ангажименти. Отпуснете се, посветете време на себе си, научете се да казвате „не“. Ако пък сте свикнали само да обещавате, без да правите нищо, то опитайте се през този месец да азвате само „да“. Новият етап от живота ви, който чакахте отдавна, няма да закъснее. 

Рак
Месецът ще ви донесе нови запознанства, връзки, съдбоносни срещи. Похарчете пари за саморазвитие и вложете в интересния проект, който се задава. Възможно е да намерите и спонсори. Но помнете, че за да се сбъднат мечтите, трябва да си поставите цели. Не си стойте у дома, срещайте се с приятели, запишете се на полезен семинар.

Лъв
Важно е да се доверите на интуцията си. Преди да направите нещо, „преспете“ една нощ с мисълта за него. Вселената ви проверява. Започнете да се занимавате с йога или медитация, за да чуете вътрешния си глас. Август ще ви донесе важни срещи. Научете се да броите до 10, преди да реагирате.

Дева
Появява се възможност да излезете от рутината. Възможно е в живота ви да влязат нови хора. Не се притеснявайте от промените. В края на месеца ще водите съвсем нов живот. Съмнявайте се по-малко и ще успеете.

Везни
Време е да се замислите за нещо по-голямо. Като да напишете книга… Август е чудесен месец за планове за бъдещето. Възможно е точно сега да успеете в нещо, с което отдавна искате да блеснете. Помнете – първата стъпка към успеха е да започнете да правите нещо ново.

Скорпион
Дошло е време за дивиденти. От средата на месеца се очакват успехи на всички фронтове. Смело сменете работата, създайте семейство, участвайте активно в нови проекти. Време е за нова страница. Не задържайте старото, оставете го да си отиде.

Стрелец
Месецът на пълното презареждане. В края му очаквайте нови запознанства и нови възможности. Есента ще ви донесе планове за 12 години напред. Август е моментът, в който да посеете зрънцето на новия си живот.

Козирог
Платете си сметките. Не давайте и не вземайте пари назаем. Разнообразете сексуалния си живот. Компенсирайте липсата на финансова енергия със сексуална.

Водолей
Очаква ви преход от едно състояние в друго. Всичко зависи от собствения ви мироглед и сила на волята. В живота ви ще се появат хора и възможности, които ще ви помогнат да сбъднете мечтите си. Всичко ще се случи в края на лятото.

Риби
Време е да помислите за здравето си. Както физическото, така и душевното. Лошото настроение и самочувствие понякога е свързано с проблемите в личните отношения. Опитайте се да избягвайте негативните хора. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *