Новолуние в знака на Козирог: време за ново начало и положителни вибрации

Новолунието в Козирог, което настъпи на 23 декември и продължава в следващите няколко дни ни носи ново начало.

Това е второто новолуние в Козирог за 2022 г. Първото беше на 2 януари, точно в началото на годината. 

Козирогът е символ на мъдрост, но също така ни помага да научим важни уроци – че с учене и постоянство могат да бъдат преодолени всички трудности в живота.

Козирогът е тук, за да ни напомни, че всички сме уникални и специални същества.

Всички имаме своите таланти; всички имаме свои собствени способности и когато се научим да ги използваме, можем да се радваме на наградите.

Хирон, известен като „лечителят на ранените“, е активен по време на Новолунието в Козирог. Ретроградната му фаза ще приключи точно на 31 декември. Хирон е бил изоставен при раждането, което му е причинило дълбока травма. Но през годините той се е научил да трансформира тази травма в мощен портал, служещ за изцеление. И станал мъдър учител.

Много от нас мечтаят да постигнат целите си. Обикновено обаче тези цели не са някакъв грандиозен неосъществим план… Те са нещо, което вътре в нас, нещо по-важно, по-„тихо“. 

Понякога се налага да предприемем пътуване, за да ги осъзнаем, да ги видим тези наши цели. 

Затова – не забравяйте, вашата най-важна цел, онова, което търсите, е вътре във вас и може да бъде активирано по време на това Новолуние. 

Намерете начин да се свържете със себе си, защото така ще откриете пламъкът, който ще ви помогне да успеете. Енергията на Хирон също ще ви донесе положителни вибрации.

Ако има нещо, от което искате да се освободите или да промените, направете го сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *