Любопитно

Новолунието в Дева на 14 септември: Всичко, от което се нуждаем, е вътре в нас

Силната ретроградна енергия на Новолунието може да ни върне назад във времето и да ни накара да погледнем по-внимателно на всичко случващо се. Идеята е да бъдем сигурни, че разбираме напълно къде се намираме, преди да продължим напред, пише Sensa.

С толкова много ретроградни планети ще се почувстваме така, сякаш нормалният ни живот или определени ситуации от него са напълно спрели. Може да ни е трудно да продължим напред или просто да не знаем как да променим динамиката.

Въпреки че ще продължим да се чувстваме в застой, това Новолуние действа като повратна точка. То ще освети път, който ще ни помогне да се освободим от старото и да видим миналото от изцяло нова перспектива.

Докато променящите се енергии бавно се разгръщат, ние ще приветстваме възможността да спрем за момент и да се огледаме. Малката почивка ще ни позволи да се адаптираме по-добре, да бъдем по-добре подготвени и по-лесно да приемем ситуацията, в която се намираме.

Енергията на Девата ще ни води през това време и ще ни напомня, че всичко, от което се нуждаем, е вътре в нас.

Ще намерим сили, мъдрост и знания, за да преодолеем всички препятствия.

Също така енергията на Новолунието в Дева ще бъде идеална за планиране, създаване на графици и организиране на живота. Фокусирайте върху планирането на следващите си действия.

Уран, планетата на пробуждането и промяната, ще бъде активен при това новолуние, носейки ни нестабилност или колебания. Винаги, когато Уран е силен, ние се чувстваме малко тревожни или несигурни за бъдещето. Тази несигурност в крайна сметка ще предизвика пробуждане.

Заедно с Уран, Нептун също е активен и ретрограден при това Новолуние.

Присъствието на Нептун създава объркване, но също така ще ни насочи да се вслушаме във вътрешната си мъдрост. Ако не разбираме или не можем да разберем външния свят, това е подходящ момент да си изясним вътрешния свят.

Освен това Меркурий ще завърши своето ретроградно пътуване само един ден след като Новолунието достигне своя връх. Меркурий се смята за пратеник на боговете, така че обръщайте внимание на всички съобщения, които ще получите от Вселената по това време. Има голям шанс съобщенията, които получавате, да имат допълнително значение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *