НовинкиХороскоп

Новолунието в Риби: Време е да изживеете своите мечти и фантазии

Новолунието в Риби, което ще се случи днес следобед, ни обръща навътре към нашето сантиментално Аз, кара ни да се вслушаме в чувствата си… Времето е идеално за сбъдване на желания, изживяване на стари мечти и фантазии. Вселената ни дава един много мъдър съвет: да не се затваряме за новото. За промяната.

Овен

Скъпи Овни, мислите за пари, но можете да се наслаждавате на живота и без пълни банкови сметки. Живейте. Интуицията ви е невероятно силна и ще ви помогне да не сгрешите с вземането на импулсивни решения.

Телец

Телци, вие сте наистина невероятни. Постигнахте много. А сега просто отворете нова страница. Време е за нещо изцяло ново да се появи в живота ви. Опитайте се да привлечете вниманието на хората към вас. Една малка промяна във външния вид няма да е излишна.

Близнаци

Скъпи Близнаци, бъдете търпеливи и ще ви се случат чудеса. не се фиксирайте върху нещата, които не се случват. Пуснете това, което не е ваше и продължете напред. Повярвайте, очакват ви наистина страхотни неща. Насладете се на онова, което предстои.

Рак

Раци, вземете си почивка. Е, не прекалявайте с харчовете, но можете да попътувате. Забавлявайте се. От пътуването ще научите много нови и полезни неща.

Лъв

Скъпи Лъвове, знаем, че не е лесно да позволите на някой да се доближи до вас, но вие можете да преценявате хора много добре. Бъдете по-смели в личните си контакти. И промяната ще настъпи бързо.

Дева

Наистина ли искате мир? Спрете за миг и вижте защо сте неспокойни. Оценете връзките си. Объркани сте, чувствате се така, сякаш сте в някакъв хаос… Открийте какво ви обърква и ще успеете да намерите и правилния път.

Везни

Везни, започва нова глава в живота ви. Бъдете отворени в интимен план. И не се притеснявайте да търсите помощ. Практикувайте общуването. Задълбочавате връзката си с партньора.

Скорпион

Трябва да се гордеете с това, което правите. Не говорете за идеите си преди да ги реализирате поне наполовина. Наслаждавайте се на това, което правите, на търсете чуждото одобрение.

Стрелец

Вие сте невероятни реалисти. Добри сте, честни. И знаете кога мнението ви е нужно и кога трябва да замълчите. Не всеки трябва да получава достъп да вашите разбирания и мисли, не забравяйте това.

Козирог

Работете над самочувствието си. Периодът, в който се намирате сега, ще продължи и през следващите три месеца. На самоусъвършенстване. Експериментирайте със стила си, изразявайте смело себе си. И промените в положителна посока ще ви изненадат.

Водолей

Вселената ви благославя. Новолунието в Риби ще ви помогне във финансов план. Ще получите подарък от близките си хора. Всичко е просто прекрасно!

Риби

Годината ви ще бъде наистина добра. И всичко хубаво едва сега започва. Продължавайте смело напред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *