ЛюбопитноНовинкиХороскоп

Новолунието във Водолей: Време е за ново начало! Вселената ни помага да сбъднем мечтите си

Новолунието във Водолей в първия ден на февруари ни зареди с енергия за ново начало.

Всичко, което вчера не сте можели да си представите, че ще се сбъдне, вече се превръща в реалност. И то с помощта на Вселената.

Близостта на Сатурн ни помага да видим по-добре реалността, да се освободим от ограниченията и да видил възможностите. А Уран ще ни покаже какво е свобода.

Сега е моментът да опитате нещо ново. Махнете се от мястото, където усещате страх, болка, тъмнина, и отидете на място, където има слънце и растеж.

Вселената ви дава възможност да се движите напред.

Сега е време за голяма промяна и време за създаването на живот – според вашите лични очаквания и нужди, а не според очакванията на другите.

Новолунието във Водолей ще ви насърчи да реализирате амбициите си. Направете го по креативен и гениален начин.

Въпреки че все още не виждате ясно какво ви предстои, ще почувствате, че се движите към по-добър, по-пълноценен и по-красив живот.

Дори и да не сте готови сами да се впуснете в подобно приключение, житейските обстоятелства ще го направят вместо вас.

Уран ще ви мотивира все повече и повече да се стремите към свобода, да се отърсите от всички наложени ограничения, лоши вярвания, токсични навици и от всичко, което ви пречи и задушава.

Ще напуснете зоната си на комфорт, за да промените себе си и света около вас, за да започнете най-накрая да живеете.

В петък, 4 февруари, небето ни изпраща подкрепа и чрез Меркурий, който най-накрая се движи по права линия, така че всички споразумения и разговори ще „текат“ много по-лесно.

Свържете се с хора, които могат да ви помогнат. Наслаждавайте се на малките неща и на промените, които следват.

Животът е твърде кратък, за да се занимаваме това, което не ни прави щастливи – сега е моментът да се откажете от всичко, което ви е натъжало в миналото и щастливо да пристъпите към една нова глава от живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *