Няма да повярвате! Една от участничките в „Ергенът“ отказва целувка на Виктор

Предстои най-инфарктната Церемония на розата, в която Виктор, по-известен като Ергенът, ще трябва да избира между две от дамите, между които има най-голямо напрежение в имението…

Шоуто продължава днес и утре и то с инфарктни ситуации.

В четвъртък вечер (14 април) имението на любовта ще се превърне в снимачна площадка на бляскава романтична фотосесия, по време на която участничките ще скъсят дистанцията с Виктор. Всяка от тях ще трябва да влезе в различна роля, за която трябва да се пребори.

Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия „ерген“ на България, са „50 нюанса сиво“, „Пепеляшка“, „Спасители на плажа“, „Фермери“, „Адам и Ева“ и „Младоженци“.

Какви емоции ще предизвика у останалите претендентки Деница, която ще спечели най-желаната роля и „ще мине под венчилото“ с Виктор, и коя от дамите ще се справи най-добре с превъплъщението си и ще получи специална покана за индивидуална романтична среща?

Виктория Капитонова пък ще се осмели да постави ултиматум на Ергена, като го накара да избира между нея и участничката, която тя смята за своята най-голяма конкуренция – Александра.

В края на вечерта ще се проведе и Церемонията на розата. А след нея поредна участничка няма да получи роза и ще трябва да напусне имението завинаги.

В петък вечер (15 април) Виктор ще отправи специална покана към една от дамите, с която до този момент не са имали възможност да се опознаят, за романтично пътешествие в необятното Средиземно море.

За съжаление срещата ще завърши с разочарование за Виктор. За пръв път той ще се почувства отхвърлен, защото избраницата му ще откаже да отвърне на опита му да я целуне.

В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от претендентките неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си.

Ще станем свидетели на най-инфарктната до момента Церемония на розата. В нея Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила.

За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор.

Ами това е! Сега остава и да гледаме.

Снимки: Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.