ЗвездиНовинки

Няма да повярвате! Разследват Наоми, заради благотворителната ѝ организация

Разследват Наоми Кембъл и благотворителната организация Fashion For Relief, основана от от нея. А причината е лошо финансово управление и използване на пари, предназначени за хуманитарни цели, за лични нужди, съобщава „Гардиън“.

Наоми основава Fashion For Relief през 2005 г. Целта на организацията е събиране на средства в помощ на бедни деца от цял свят.

В момента тече разследване, което трябва да установи дали събраните милиони са били използвани по предназначение от Кембъл и нейните колеги.
Разследването проверява плащанията, извършени от благотворителната организация, изразходването на суми, включително потенциални нарушения и лошо управление.

През 2019 г. фондацията е провела модно ревю, част от календара на Лондонската седмица на модата, в Британския музей, последвано от гала вечеря с търг на арт предмети. Никъде обаче не се споменава събраната сума…

До момента организацията все още не е подала финансовия си отчет за 2020 г., но по всичко личи, че има събиране на големи суми, а в същото време дарените пари са значително малко. За 2019 г. сметките също показват, доста високи разходи от страна на мениджърите.

Самата Наоми все още не е коментирала темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *