Дестинации & ДегустацииНовинки

Обзор е лидер в семейния туризъм  с дългия си плаж,  конкурентни цени и древна история  

Дори в период на световна ковид криза, засегнала най-вече туризма, курортният град Обзор успешно покори челните позиции по ръст на туристи.
В Обзор приливът на туристи се увеличава с всяка следваща година, тъй като предлага услуги и хотелско настаняване от най-различни категории и се очертава като един от предпочитаните семейни курорти.
Градът се слави и с една от най-дългите и широки плажни ивици.
Близо 10 км фин златист пясък, плавно следва извивките на живописен залив и свързва двата скални носа в краищата му, давайки възможност за установяване на всевъзможни плажни атракции и почивни бази.
Обзор е едно от най-древните селища по българското крайбрежие, с повече от 3000 години история. Археологически находки от Римски терми и останки от военни укрепления са частично разкрити и са в процес на проектна подготовка.
Разположен в подножието на Стара Планина, градът е уникално съчетание от море и планина, като за любителите на планинския туризъм е на разположение екопътека Калето, където по горски път стигате до зелена поляна, предлагаща условия за пикник и почивка.
Автентичният фолклор, добрата местна кухня и богатият културен живот на Обзор съхраняват многовековните български традиции и обичаи, чрез палитра от множество международни фестивали и битови празници.
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени със златни статуетки по време на официална церемония на Черноморските Оскари 2021 в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч. Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *