Оголен кабел уби дете. А институциите мънкат за НЕЗАКОННИ обекти! Мислите ли, че това е законно?

Оголен кабел уби дете. Преминаващо случайно. Всеки от нас е минавал по този тротоар случайно. Всеки от нас  е можел да бъде на мястото на детето. 

Кабелът е бил изкаран там незаконно – съобщи кметът на столицата.

Става ясно, че обектите, намирали се на тротоара пред болницата и в самата болница, са били НЕЗАКОННИ.

ЧЕЗ е сключил договор с дружество, което не е имало документ за въвеждане в експлоатация. 

Да ви звучи абсурдно? Да ви звучи налудничаво?

На мен ми звучи като за Оставка. На всички от общината на район Триадица, които са позволили тези обекти да бъдат поставени и да работят без да имат документи за въвеждане в експлоатация. И да се подава ток – високо напрежение – напълно НЕЗАКОННО.„

На мен ми звучи не само като Оставка, но и като необходимост от подвеждане под отговорност.

Хора, това можеше да бъде всеки от нас. Всяко наше дете. 

И не става въпрос само за този кабел, за тези незаконни обекти. Става въпрос за цялата ни държава. Защото в нея има много незаконни неща, които никой не пипа, защото са на някой…

А преди два дни глобиха една жена в столичен мол, защото маската не покривала носа й. С 300 лева. Да, това са ни най-големите престъпници в държавата. Хората, които се опитват да оцеляват със заплати и пенсии на границата на бедността. Но получават глоби за маски.

Докато фирми и фирмички строят НЕЗАКОННО навсякъде, където си пожелаят и никой не ги санкционира, защото са богопомазани.

И искаме децата ни да учат и да живеят тук? Мислите ли, че те заслужават такъв живот, застрашен във всеки един миг от незаконни кабели, павилиони, от дрогирани водачи на автомобили, шофиращи законно? Аз не мисля, че заслужават това.

Никой не го заслужава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.