Олимпия Мелинте от „Влад“ прави влог за бъдещи майки (снимки)

Олимпия Мелинте, която у нас познаваме от сериала „Влад”, е на 6 години, когато знае, че ще става актриса. Но тъй като родителите ѝ се притеснявали, че само актьорското образование няма да ѝ е достатъчно в живота, завършва и журналистика.

Звездата всяка година се спуска по родните писти – в Боровец, Банско. Сега обаче се е отказала от Пирин, защото очаква своето второ дете.

Олимпия има и нов проект – звездата прави влог за бъдещи мами.

Идеята на влога е да запознаете бременните жени със стреса, който им предстои.

„Разбира се, влогът не е само за тях, но и за всички родители, които са любопитни да научат повече за периода преди и след зачеването. А кой не? Мислех за това през първите седмици на бременността”, казва Олимпия.

Когато е бременна с първото си дете – Саша, Мелинте си задава куп въпроси и понякога трудно намира отговорите.

Затова сега предлага в своя блог информация, свързана с това как жените да се грижат за себе си по време на бременността и да не се чувстват сами.

„Синът ми Саша е много щастлив, че ще има сестричка – постоянно пита как е бебето, целува корема ми, пее му, говори му. Дълго чаках перфектния момент, за да родя отново, но той никога не идва – просто се случва. Моят мъж е ученическата ми любов от гимназията. Заедно израснахме, а той, за щастие не е от моята гилдия – един луд е достатъчен в семейството“, сподели в интервю Мелинте.

За своята героиня във Vlad Мелинте казва: „„Елиза е ябълката на раздора в сериала. Това е причината за всяко случващо се добро и всяко зло. Тя е силна, решителна жена, бизнесдама, която не се е родила в добра среда, но се е образовала, успяла е. Елиза не прилича на мен, много е различна от мен и затова ми създаде доста проблеми при първите ни срещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.