Орлин Павлов и Графа на рожден ден

Орлин Павлов и Графа изпяха специална песен в чест на рождения ден на предаването „Стартер“.

Най-забавният сутрешен блок в българския радиоефир празнува рожден ден – 17 години Стартер, 17 години Пълен брак. Както подобава на празненства по случай годишнина, ефирната двойка – Симо и Боги, посрещна близки приятели, с които да отбележи светлата дата.

В дебата на тема За и против да се ожените след 17 години съвместно съжителство се включиха Илиян Любомиров, Мариана Попова, Веселин Плачков, Лара Златарева и Иван Юруков. А разгорещения спор спечели Богдана, която защитаваше тезата, че сватба не е нужна. Не на това мнение беше Кристина Патрашкова, която заяви, че подписът в гражданското е ключов, защото означава, че човекът, който си избрал, е различен и важен за теб.

Георги Тошев, който отговаря на традиционните Пет въпроса на Стартер в празничния ден, определи доверието и чуваемостта между партньорите, като най-важни елементи за дълголетието на една връзка.

Иван Юруков пък припомни култовия Яворов цитат: „Смисълът на брака не в благословията на попа, а в благословията на природата.“ 

Сред останалите звездни гости бяха още Стефан Щерев, Рафи, Лара Златарева, Робин Кафалиев, Стефан Вълдобрев, Дует Ритон, Михаела Маринова, Мариана Попова и Веселин Плачков, Поли Генова, Ани Пападополу, Иван Лечев, Графа, Орлин Павлов, Мария Андонова, Нели Хаджийска от „Търси се“.

Като всеки класически рожден ден и този – завърши с торта, но – сватбена, и с песен за рожден ден – но от Орлин Павлов, Михаела Маринова, Графа и Поли Генова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *