ЗвездиНовинки

Орлин Павлов получи най-сладкия поздрав за рождения си ден. Вижте от кого!

Орлин Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран.

На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди.

По-късно учи в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Сценични синтетични изкуства“. Но паралелно със следването работи в „Държавен сатирично-вариететен театър“ в Габрово като актьор в продължение на две години.

През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера“ в София, където работи заедно с Галя и Миро, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в музиката.

Днес Орлин се радва на успешна солова кариера, участия в киното и прекрасно семейство. 

Най-сладкият поздрав за рождения си ден музикантът и актьор получи именно от дъщеричката си – песничка, която Орлин сподели във видео в Инстаграм.

„Най великия поздрав ! Ше и спукам бузаните 😍“, написа Койна Русева като коментар.

Музикантът сподели днес, че съвсем скоро ще чуем „ремикса на „Днес е по-добре“, който @bor4eto е направил 😋За по-добро лятно настроение, ще го чуете скоро, обещавам! Ще има танци!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *