Оспорван полуфинал в кухнята на ада. Тази вечер гледаме: Виктория срещу Валентина. Коя ще грабне наградата?

Предпоследната резервация в Hell’s Kitchen България завърши със златни черпаци за Виктория и Валентина, а Николай остана на трето място в сърцето на шеф Ангелов.

И напълно заслужено – според нас.

Виктория показа, че никак не е за подценяване.

През деня тримата финалисти готвиха свои авторски фюжън специалитети, като първо трябваше да решат кръстословицата на късмета.

Николай изненада шеф Ангелов със крайната си ексцентричност в чинията, докато в ястието на Валентина си личеше предпазливият й почерк.

Виктория „натри носовете“ на конкуренцията с брилянтния си пример за сливане на вкусове и взе Николай със себе си на стрелбището. така му „върна“ жеста.

На вечерната резервация тримата шефс се редуваха да водят кухнята, а шеф Ангелов тества пределите на техните възможности с подмолните номера на шеф Чилева и Дани Спартак, които готвиха рамо до рамо с тях.

Николай, заслепен от желанието си да се докаже, не успя да се справи с номерата на шеф Чилева и Дани Спартак. виктория беше доста по-добра, с подкрепата и на Валентина, която също не успя да овладее лошите номера на останалите.

И ето ни на финала. Няма да крием симпатиите си за Виктория, която според нас, освен добър готвач е и добър човек, доър шеф. А това е важно за човек, който мисли да отвори собствен ресторант.

Кои бивши участници от четвърти сезон ще се включат във финалната битка? Как ще се отрази Виктория и Валентина срещата със семействата им? Кой ще стане новият шампион в кулинарното състезание? Ще разберем в последния епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria тази вечер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *